Portugalski voice over

Voice over je produkcijska tehnika gdje se glas snima za upotrebu van ekrana. Iako se uglavnom koristi kao referenca za filmove i televiziju, voice over se može takođe koristiti za igre, videozapise, crtiće, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio isječku.

Ako ste ovdje, to je vjerovatno jer na internetu tražite najbolje portugalskevoice over usluge. Došli ste na pravo mjesto. Radimo sa izvornim govornicima portugalskog jezika kako bismo osigurali da publika širom svijeta može iskusiti vaše medije. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, pobrinut ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Kako bismo osigurali da dobijete pravi glas za određeni posao, obezbijedili smo vam izbor uzoraka naših portugalskihglasovnih glumaca, tako da možete da odaberete onoga za koga mislite da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate izabrati nas umjesto drugih davaoca voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najpovoljniji izbor zahvaljujući našem globalnom dometu, visokom standardu i multikulturalnom timu. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji rade tamo gdje je vaša ciljana publika.

Radeći s potpuno lokalizovanom skriptom, vaš gotov projekat bit će temeljno modificiran za užitak vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke s odgovarajućom visinom glasa, tonom i ritmom. Mi ćemo vam ponuditi svoj rad u željenom formatu, spreman da bude objedinjen vašem projektu.

Fokusirajte se na dosezanje svijeta. A mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode do tamo.

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda