Prijevodi

Prijevod podrazumijeva prevođenje značenje teksta sa izvornog jezika na ciljni jezik. Ovdje igraju glavnu ulogu jezičke i kulturne karakteristike oba jezika. Ako je prevodilac svjestan ovih jezičkih i kulturnih karakteristika, prijevod će biti razumljiv i prikladan.

U prijevodu je uključeno nekoliko ljudi. Pored prevodioca koji se bavi predmetnim oblastima i terminologijom, na prijevodu rade i lektor i voditelj projekta koji će izvršiti završni pregled projekta.

Prevodilačka agencija K&J Translations nudi brz i pristupačan prijevod na više od 85 svjetskih jezika. Tu smo za Vas ako Vam treba prijevod književnog, tehničkog ili naučnog teksta. Pružamo kvalitetne prijevode koje, ako želite, detaljnije provjerava lektor – izvorni govornik. Možete računati na nas!

KVALITETNI PRIJEVODI NA 85 SVJETSKIH JEZIKA

Dobar prijevod je od ključne važnosti. To utiče na to kako Vas doživljavaju nadređeni, kolege, konkurencija i Vaši novi ili postojeći klijenti. Kvalitet teksta na stranom jeziku često određuje da li ste dobili novi projekat, stekli nove klijente ili uspješno završili studije. Mi definitivno želimo biti dio Vašeg uspjeha i pomoći Vam da postignete odlične rezultate uz pomoć naših iskusnih prevodioca!

Nudimo pouzdane, kvalitetne i povoljne prevodilačke usluge kao i dodatnu lekturu svakog završenog prijevoda koji će osigurati potpunost Vašeg teksta.

Možete birati između dva paketa prijevoda:

– prijevod teksta i pregled prijevoda,

– prijevod teksta, lektura i pregled prijevoda.

Nudimo Vam također mogućnost ekspresnog prijevoda (za manje od 24 sata) i brzog prijevoda (za manje od 48 sati) po prihvatljivoj cijeni.

Pored prevođenja, nudimo i sljedeće usluge:

  • Ovjereni prijevodi,
  • grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda