SEO prevođenje

SEO je skraćenica za Optimizaciju preglednika, što znači optimizacija internet stranica za preglednike. To je ujedno i proces kojim se internetska stranica optimizira za preglednike kako bi je sajt svrstao među prve rezultate preglednika.

Ključne riječi igraju važnu ulogu u ovom procesu, na koje se internetska stranica ili sadržaj također prilagođava. Ovo povećava mogućnost da će posjetilac internetske stranice tokom provjere učitavanja, također vidjeti, kliknuti i posjetiti Vašu internetsku stranicu.

Kao rezultat, Vaša internetska stranica će biti ispred konkurencije u pretraživanju preglednika za usluge i proizvode koje nudi Vaše preduzeće.

Prevodilačke usluge za SEO

Ako želite da se Vaše preduzeće prodre i proširi na inostrano tržište, preporučuje se prijevod internetske stranice. Pročitajte više ovdje.

Ono što unosimo u preglednike (Google, Yahoo, Internet Explorer, Chrome, Opera, itd.) tokom našeg svakodnevnog pretraživanja interneta su takozvane ključne riječi. Pomažu nam da se prikažu internetske stranice koje su povezane s pisanim ključnim riječima tokom pregledavanja. Na primjer, pomoću ključnih riječi kao što su prijevod, prevođenje, prevodilačka agencija možemo pronaći internetske stranice pružatelja prevodilačkih usluga.

Međutim, nisu sve ključne riječi za Vašu internetsku stranicu neophodne na svim tržištima. Na primjer, kada tražite prevodilačku agenciju na slovenskom tržištu, ključne riječi kao što su prijevod i prevođenje su važne, dok u Slovačkoj njihovi ekvivalenti „prekladi“ i „prekladanie“ također mogu značiti kretanje, motanje, okvir ili čak prostorno kretanje, što naravno nije vezano za prevodilačku agenciju. Kao rezultat toga, sajt Vaše prevodilačke agencije neće biti među prvim rezultatima pretrage. Prema tome, Vaše preduzeće treba da sarađuje sa prevodilačkom agencijom koja već ima veliko iskustvo u toj oblasti i sarađuje sa prevodiocima iz cijelog svijeta koji su izvorni govornici ciljnih jezika i stručnjaci na ciljnim tržištima.

Također, presudno u prevođenju internetske stranice na strani jezik i SEO optimizacija je analiza Vaše konkurencije i prilagođavanje ključnih riječi prema njihovim pozicijama.

U prevodilačkoj agenciji K&J Translations preveli smo i lokalizirali internetske stranice za nekoliko preduzeća, a također smo omogućili i SEO za njihovu optimizaciju. Potrudit ćemo se da Vaša prevedena internetska stranica izgleda potpuno prirodno izvornim govornicima ciljnog jezika.

Povećajte prodaju kvalitetnim prijevodom internetskog sadržaja. Pomoću naših kvalitetnih prijevoda Vaša će internetska stranica biti dostupna svjetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica i SEO optimizacije nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatnu lekturu i korekturu teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda