Naš tim

Sašo

Voditelj projekata na slovenskom, njemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirao je njemački jezik i prevodilac je s prirodnim talentom za jezike. Vodi brigu o organizaciji projekata i njihove uspješne realizacije na slovenskom i njemačkom tržištu.

Katarina

Voditeljica ureda i projekata na slovenskom i slovačkom tržištu i prevoditeljica za jezičku kombinaciju slovenski-slovački. Nakon uspješnog učenja slovenskog jezika, počela je raditi kao prevoditeljica u Sloveniji. Sada je ona neizostavan dio K&J Translations tima.

Slavo

Koordinator prodaje i upravitelj klijentima na slovačkom i italijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika sa izuzetnim poznavanjem italijanskog jezika, koje je stekao tokom svojih dvojezičkih studija u Slovačkoj i Italiji. Prijatno poslovno čavrljanje je zagarantovano!

Laura

Voditelj projekata na španskom tržištu i prevodilac u jezičkim kombinacijama engleski-španski i njemački-španski. Počela je sarađivati sa agencijom K&J Translations kao honorarni prevodilac; zahvaljujući svojim kompetencijama, efikasnosti i kvalitetnim rezultatima sada je postala član našeg tima i odgovorna je za špansko tržište.

Wojciech

Voditelj projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika, koji je diplomirao slovački jezik. Entuzijasta za jezike, koji pronađe odgovor na svako jezičko pitanje. Voljan je nositi se sa svim izazovima u prijevodu.

Kateřina

Voditeljica projekata na češkom tržištu. Izvorni govornik češkog i slovenskog jezika. Radi kao prevoditeljica češkog, slovenskog i engleskog jezika. Magistrirala je pravo, a specijalizirala se za prevođenje tekstova iz različitih pravnih područja. Vrlo je komunikativna i uvijek je voljna pomoći.

Jože

Voditelj finansija i marketinga. Mašinski inžinjer, koji je strast pronašao u marketingu i ekonomiji. Vodi računa o oglašavanju, poboljšanjima putem interneta, ugovorima i finansijama preduzeća. Stalno je u kontaktu sa računovodstvom i obožava brojeve i programe svih vrsta.

Senad

Senad je specijaliziran za prodaju i inovacije. Sjajan je prodavač i zadužen za stjecanje novih klijenata. On se također brine za sve moguće hardverske i softverske poteškoće.

Melanie

Melanie je magistrirala društvene i političke nauke. U našem preduzeću je zadužena za ugovore, dokumentaciju i za stolno izdavaštvo.

Svjetlana

Svjetlana je koordinator projekata za hrvatsko, srpsko i bosansko tržište. Magistrirala je psihologiju, zato uvijek zna kako se povezati sa našim klijentima.

Fatima

Fatima je voditeljica kontrole kvaliteta. Studirala je lingvistiku i ima oko za detalje. Uvijek može uočiti i ispraviti štamparske greške i manje propuste.

Anđela

Postala je dio našeg tima nakon studija italijanskog jezika. Zadužena je za prijevode i lekture na italijanskom jeziku.

Aida

Aida je specijalizirana prevoditeljica za njemački i engleski jezik. Vrlo je detaljna i tačna, te vješta u prevođenju natječaja i pravnih sadržaja.

Besplatna
ponuda