Prevođenje turskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s engleskog jezika na turski ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem mogućem roku!

Turski jezik je aglutinativni jezik i pripada Oghuz grani turskih jezika. Kao najrašireniji, turski jezik je službeni jezik u Turskoj, a pored grčkog također na Kipru. Sam turski jezik ima više dijalekata, od kojih ima posebnu važnost istanbulski dijalekt. Njegova fonetika je temelj današnjeg turskog standardnog jezika. Dijalekti unutar Turske su podijeljeni u crnomorsku regiju (Karadeniz Sivesi), kao i u istočnu, jugoistočnu i centralnu Anatoliju (Anadolu Sivesi) i na Egejsko more (Ege Sivesi).

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog na turski jezik

Prijevod s turskog na bosanski jezik

Prijevod turskog jezika u kombinaciji s 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda