Prevođenje slovačkog jezika

Prevođenje sa ili na slovački jezik nikada nije bilo tako jednostavno. Naši prevodioci za slovački jezik obezbjeđuju kvalitetne prijevode u najkraćem mogućem roku!

Slovački jezik je zapadnoslavenski jezik i službeni jezik Slovačke, ali se govori i u pojedinim dijelovima Sjedinjenih Država, Češkoj, Srbiji, Rumuniji, Poljskoj, Irskoj, Kanadi… Postoji oko 5 miliona govornika slovačkog jezika na cijelom svijetu. Slovačka abeceda sastoji se od 46 slova uključujući slova Ľ i Ĺ koja možemo naći samo u slovačkom jeziku.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na slovački

Prijevod sa slovačkog jezika na bosanski

Prijevod slovačkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda