Prevođenje švedskog jezika

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge s engleskog jezika na švedski ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Švedski je sjevernogermanski jezik koji se govori u Švedskoj, Finskoj i na obali Estonije. Zajedno sa danskim i norveškim jezikom, potiče od staronordijskog jezika. Abeceda se sastoji od 29 slova, a u gramatici postoje 2 gramatička roda: uobičajeni muški i ženski rod i srednji. Baš poput danskog, i švedski može da formira složene riječi, što švedski rječnik čini teoretski neograničenim.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na švedski

Prijevod sa švedskog jezika na bosanski

Prijevod švedskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda