Prevođenje internetskih stranica

O efikasnoj i dobro posjećenoj internetskoj stranici sanja svaki preduzetnik koji je svjestan koliko dodatnog prometa može da stvori kvalitetna poslovna internetska stranica! Zbog toga se sve više preduzetnika odlučuje prevesti svoju internetsku stranicu na jedan ili više stranih jezika.

Prevođenje internetske stranice na strane jezike može otvoriti vrata potencijalnim novim kupcima na stranim tržištima i poboljšati položaj Vaše internetske stranice u preglednicima (Google, Bing, itd.).

Istraživanjem je utvrđeno da kupci smatraju da je mogućnost dobijanja informacija na njihovom maternjem jeziku važnija od cijene samog proizvoda ili usluge. Više od polovine kupaca putem interneta provodi više vremena na internetskim stranicama kada je ona prikazana na maternjem jeziku. Prevođenjem Vaše internetske stranice dobit ćete više potrošača.

Sve više i više preduzeća odlučuje prevesti svoju internetsku stranicu. Zašto?

Internet postaje sve važnija tačka za pronalaženje informacija, usluga i proizvoda. Međutim, ako Vaša internetska stranica ne može pružiti informacije i Vaš internetski sadržaj posjetiocu na njegovom maternjem jeziku, to nije primjenljivo na posjetioca. Danas, da biste stekli prednost nad konkurencijom, Vaša internetska stranica mora biti višejezička, jer svoj brend promovirate i u inostranstvu.

Zašto biste trebali prevesti Vašu internetsku stranicu?

  • Vaša korisnička baza, a samim tim i količina Vaše prodaje će se proširiti.
  • Dobit ćete inostrane klijente i više prihoda.
  • Zastupat ćete svoj posao širom svijeta.
  • Dobit ćete nove poslovne partnere.

K&J Translations je već preveo mnoge internetske stranice za brojna preduzeća. Prilikom prevođenja važna je terminološka relevantnost i usredotočenost na buduće klijente.

Nakon prijevoda, tekst mogu na Vaš zahtjev pregledati naši iskusni stručnjaci ili izvorni govornici. Potrudit ćemo se da Vaša prevedena internetska stranica izgleda potpuno prirodno izvornim govornicima ciljnog jezika.

Povećajte prodaju kvalitetnim prijevodom internetskog sadržaja. Pomoću naših kvalitetnih prijevoda Vaša će internetska stranica biti dostupna svjetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatna lektura i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Pročitajte naše blogove o prevodu internet stranice:

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda