Prevođenje italijanskog jezika

Da li ste se našli u komunikaciji s osobom koja govori italijanski ili preduzećem u kojem se pretežno govori italijanski jezik? Mi Vam možemo pomoći! Naša prevodilačka agencija može Vam ponuditi savršene, visokokvalitetne usluge prevođenja za italijanski jezik po povoljnim cijenama!

Italijanski je romanski jezik. Najviše se koristi u Italiji, San Marinu i Švicarskoj. Italijanski je službeni jezik Vatikana i službeni jezik italijanskih manjina u Sloveniji i Hrvatskoj. Italijanski jezik se razvio iz florenitanskog dijalekta (koristili su ga Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio, Francesco Petrarca i drugi). Italijanski jezik koristi duple suglasnike. Oko 62 miliona ljudi iz cijelog svijeta govori italijanski. Italija je članica Evropske unije od 1958. godine.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevodi sa bosanskog na italijanski jezik

Prijevodi s italijanskog na bosanski jezik

Prijevod italijanskog jezika u kombinaciji s 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda