Prevođenje francuskog jezika

Naša prevodilačka agencija nudi brze i pouzdane prijevode na francuski jezik. Bilo da Vam treba prijevod sa ili na francuski jezik, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Francuski je jedan od najvažnijih romanskih jezika. Francuski je službeni jezik u 29 zemalja, uključujući Francusku, Belgiju, Luksemburg, Švicarsku, Monako, Kanadu i brojne afričke države. Postoji oko 76 izvornih govornika iz cijelog svijeta. Francuski jezik je službeni administrativni jezik – osnovni ili drugi jezik mnogih međunarodnih organizacija, kao što su Evropska unija, Ujedinjene nacije, Međunarodni olimpijski komitet… Samim tim, francuski je veoma važan poslovni jezik.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog na francuski jezik

Prijevod sa francuskog jezika na bosanski

Prijevod francuskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda