Prevođenje nemačkog jezika

Naša prevodilačka agencija nudi visokokvalitetne usluge prevođenja njemačkog jezika. Naši prijevodi su precizni, tačni i po konkurentnim cijenama. Ponosni smo na naše pouzdane usluge, najbolje vrijeme odaziva i povoljne cijene.

Njemački je zapadnogermanski jezik i službeni je jezik u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Lihtenštajnu i Namibiji. Također je jedan od tri službena jezika Luksemburga. Njemački je jezik s najvećim brojem govornika maternjeg jezika u Evropi. Otprilike 110 miliona ljudi govori njemački. Njemački je definitivno jedan od jezika koji može otvoriti mnoga vrata na inostranom tržištu. Sretni smo što Vam možemo pomoći u Vašem poslovanju.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na njemački

Prijevod s njemačkog jezika na bosanski

Prijevod njemačkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda