Prevođenje holandskog jezika

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge s bosanskog jezika na holandski ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Holandski jezik je zapadnogermanski jezik, koji danas govori oko 20 miliona ljudi. Koristi se uglavnom u Holandiji, a u Belgiji se naziva flamanskim jezikom. Holandski jezik je mješavina engleskog i njemačkog jezika i sestrinskog jezika afrikansa. Posebnost holandskog rječnika je beeldspraak – slikovite i jedinstvene poslovice i metafore koje je gotovo nemoguće prevesti na bilo koji drugi jezik.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog na holandski jezik

Prijevod sa holandskog jezika na bosanski

Prijevod holandskog jezika u kombinaciji sa 85 drugh jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda