Ostali jezici

Da li Vam je potreban kvalitetan i brz prijevod bosanskog teksta u kombinaciji sa većinom jezika u svijetu?

Prevodilačka agencija K&J Translations radi na engleskom, njemačkom, poljskom, slovenskom, slovačkom i bosanskom tržištu. Svojim klijentima nudimo kvalitetne usluge prevođenja i lekture na 85 svjetskih jezika. Mi smo mladi međunarodni tim koji radi sa više od 5000 prevodioca i izvornih govornika iz cijele Evrope. Svjesni smo važnosti kvalitete prijevoda, kao i brze i efikasne komunikacije s klijentima. Nama su Vaša očekivanja na prvom mjestu!

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s bosanskog jezika

Prijevod na bosanski jezik

Prijevod bosanskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda