Prevođenje grčkog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s bosanskog na grčki ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem mogućem roku!

Grčki je indoevropski jezik koji danas govori oko 13 miliona ljudi. To je najstariji od svih živih evropskih jezika, povijesno i kulturološki gledano, i jedan od najutjecajnijih. Grčki je napisan grčkim pismom, što se danas široko koristi u nauci, posebno u matematici.

Naša Vam agencija nudi:

Prijevod sa bosanskog na grčki jezik

Prijevod s grčkog jezika na bosanski

Prijevod grčkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda