Prevođenje mađarskog jezika

Da li su Vam potrebne usluge prevođenja mađarskog jezika? Nalazite se na pravom mjestu. Naši profesionalni prevodioci mogu Vam ponuditi pouzdan prijevod i u dogovoreno vrijeme. Molimo Vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Mađarski jezik je ugro-finski jezik koji se govori u Mađarskoj, ali i u nekim dijelovima Rumunije, Slovačke, Hrvatske… Mađarski jezik govori otprilike 13,6 miliona ljudi. Kao finski i estonski, mađarski pripada porodici uralskih jezika, a najbliži su mu Mansi i Khanti.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na mađarski

Prijevod s mađarskog jezika na bosanski

Prijevod mađarskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda