Prevođenja softvera

Svakom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu potreban je softver kako bi funkcionirao.

Softver je podijeljen na sistemski softver i korisnički (aplikativni) softver. Sistemski softver je podijeljen na operativne sisteme, razvojne alate i servisne ili uslužne programe. Korisnički softver, međutim, uključuje standardni i prilagođeni softver.

U programiranju se koristi takozvani programski jezik koji služi programerima za čitanje određenog programa. Softver se proizvodi na mnogim svjetskim jezicima, pa je često potreban prijevod.

Ako preduzeće želi plasirati svoj softver na strana tržišta, prvo ga mora prevesti na strani jezik. Dobar prijevod softvera poboljšava kvalitet korisničkog iskustva i povećava zadovoljstvo korištenjem programa.

K&J Translations nudi profesionalne, visokokvalitetne, pouzdane i povoljne usluge prevođenja softvera. Garantiramo da će Vaš softver prevesti specijalizirani stručnjaci i izvorni govornici ciljnog jezika.

Sa našim prijevodima Vaši će proizvodi biti lako dostupni na globalnom tržištu. Naši prevodioci će pružiti kvalitetnu prezentaciju na stranim jezicima. Rado ćemo Vam pomoći na putu prema uspjehu!

Pored prevođenja, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatna lektura i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda