Prevođenje hrvatskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja hrvatskog jezika, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u optimalnom roku.

Hrvatski jezik je slavenski jezik, koji se govori u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Hrvatski jezik jedna je od četiri vrste srpskohrvatskog jezika i govori ga oko 5,5 miliona ljudi. Postoje tri glavne skupine hrvatskih dijalekata: čakavsko, kajkavsko i štokavsko. Nazivi ovih dijalekata potiču iz njihove upitne zamjenice šta – ča, kaj, što. Hrvatski je napisan Gajevim latiničkim pismom.

Naša ponuda uključuje:

Prijevod sa bosanskog na hrvatski jezik

Prijevod sa hrvatskog na bosanski jezik

Prijevod hrvatskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda