Prevođenje ruskog jezika

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge s engleskog na ruski jezik ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Ruski jezik je istočnoslavenski jezik, službeni u Rusiji, Bjelorusiji, Kazahstanu i Kirgistanu. Ruski pripada porodici indoevropskih jezika, jedan je od četiri živa istočnoslavenska jezika i dio je većeg balto-slavenskog ogranka. To je najrašireniji jezik slavenskih jezika i najveći maternji jezik u Evropi. Otprilike 144 miliona ljudi govori ruski. Ruski je osmi najzastupljeniji jezik na svijetu po broju izvornih govornika i sedmi po ukupnom broju govornika.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na ruski

Prijevod s ruskog jezika na bosanski

Prijevod ruskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda