Prevođenje španskog jezika

Da li Vam treba prijevod s engleskog na španski ili obratno? Naša prevodilačka agencija nudi precizne prevodilačke usluge, u dogovoreno vrijeme i po konkurentnim cijenama. Molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Španski ili kastilijanski jezik je zapadni romanski jezik koji je nastao u kastiljskoj oblasti u Španiji. Španski jezik je treći najzastupljeniji jezik na svijetu (poslije kineskog i engleskog). Otprilike 525 miliona ljudi iz cijelog svijeta govori španskim.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na španski

Prijevod sa španskog jezika na bosanski

Prijevod španskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda