Prevođenje norveškog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s engleskog na norveški jezik ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Norveški je zapadno-skandinavski jezik, kojim govori oko 5 miliona ljudi. Sastoji se od 4 oblika jezika: bokmål (bukvalno standardni jezik), nynorsk, riksmål i høgnorsk (visoki norveški). Norveška gramatika je najjednostavnija gramatika germanskih jezika, a poput ostalih germanskih jezika, i norveški ima mnogo samoglasnika.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na norveški

Prijevod s norveškog jezika na bosanski

Prijevod norveškog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Cijene prijevoda
Prijevodi

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

    Besplatna
    ponuda