Prevođenje češkog jezika

Ako Vam je potreban kvalitetan, brz prijevod na češki jezik ili obratno, mi Vam u tome možemo pomoći! Pogledajte naše usluge prevođenja za češki jezik!

Češki jezik je zapadnoslavenski jezik i službeni jezik Češke Republike. Govori ga preko 10 miliona ljudi. Češka abeceda sastoji se od 42 glasnika i suglasnika, uključujući neka slova koja se koriste samo u češkom jeziku (na primjer ě, ň, ř, ů). Češka graniči sa Njemačkom, Austrijom, Slovačkom i Poljskom. Bila je dio Čehoslovačke do 1. januara 1993. Češka Republika je članica Evropske unije od 2004. godine.

Naši Vam prevodioci mogu ponuditi:

Prijevod sa bosanskog na češki jezik

Prijevod sa češkog na bosanski jezik

Prijevod češkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda