Garantiramo kvalitet usluga

K&J Translations nudi pristupačne, brze i što je najvažnije, kvalitetne usluge prevođenja. Radimo s preko 5000 prevodioca iz cijele Evrope koji nisu samo izvorni govornici ciljanog jezika već i stručnjaci u svojoj oblasti. Nudimo sljedeće usluge:

K&J Translations garantira pružanje svih usluga lekture i prevođenja u skladu s DIN EN ISO 17100 i ISO 9001 certificiranim standardima koje je izdala Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO).

ŠTA TO ZNAČI?

Svjetski certifikat za prevođenje ISO 17100 je novi specifični certifikat za prevodilačke usluge koji pokazuje povjerenje klijenata, dobro organiziran radni tok koji daje kvalitetne rezultate, kontinuiranu optimizaciju usluga i povećanje konkurentnosti na tržištu. To osigurava upotrebu jedinstvene terminologije, definiranje osnovnih zahtjeva za sve prevodilačke usluge i uspostavljanje saradnje između klijenata i pružatelja usluga.

Drugi standard prevođenja koji slijedi naša prevodilačka agencija je ISO 9001: 2015 i objavljen je 2015. Standard se zasniva na principima upravljanja kvalitetom, koje danas koristi više od milion organizacija u 178 zemalja. Sadržaj standarda osigurava uspješno upravljanje kvalitetnim procesima i procedurama i rezime je dobre poslovne prakse.

U praksi ovo omogućava organizacijama da pokažu sposobnost pružanja visokokvalitetnih proizvoda i usluga, koji su u skladu sa zahtjevima kupca ili klijenta.

K&J Translations nudi kvalitetan prijevod tekstova iz različitih oblasti (ekonomija, građevinarstvo, bankarstvo, tehnika, inžinjerstvo, sport, turizam, literatura, novinarstvo, obrazovanje itd.). Danas je pristupačnost vrlo važna i na osnovu koje se klijent odluči za korištenje prevodilačkih usluga. Kako smo toga svjesni, nudimo pristupačne cijene koje su konkurentne na tržištu prijevoda i lekture.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda