Prevođenje slovenskog jezika

Da li Vam treba kvalitetan, pristupačan i brz prijevod s engleskog jezika na slovenski ili obratno? Došli ste na pravo mjesto. Možemo Vam ponuditi pristupačne i kvalitetne usluge prevođenja u različitim jezičkim kombinacijama.

Slovenski jezik je slavenski jezik. U Sloveniji je službeni jezik, a govori ga blizu 2,5 miliona ljudi u cijelom svijetu. Slovenska abeceda sastoji se od 25 slova, uključujući neka slova češća u slavenskim jezicima (š, č, ž). Slovenski jezik jedan je od 24 zvanična jezika Evropske unije.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na slovenski

Prijevod sa slovenskog jezika na bosanski

Prijevod slovenskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda