Prevođenje e-trgovine (e-commerce)

Uz brzi razvoj tehnologije i interneta, e-trgovina postala je vrlo popularna. Ljudi kupuju putem interneta jer je zgodno, lako i prijatno. Međutim, svojim kupcima možete dodatno olakšati iskustvo kupovine putem interneta tako što ćete im dozvoliti da istražuju svoju ponudu na maternjem jeziku. Prevođenje e-trgovina je suštinska komponenta dopiranja do međunarodnih kupaca.

Opisi proizvoda i usluga su presudni za Vašu ponudu i pružaju osnovne informacije potencijalnim kupcima. Pa zašto ne napraviti ponudu na njihovom jeziku? To možete učiniti uz pomoć naših prevodioca koji imaju potrebno znanje o internetskom poslovanju i iskustvo u prevođenju e-trgovina iz mnogih sektora (moda, elektronika, sportska odjeća i dodaci itd.).

Zašto prevesti Vašu internetsku trgovinu?

  • Vaša korisnička baza, a samim tim i količina prodaje, proširit će se.
  • Dobit ćete klijente koji govore strane jezike i samim tim više prihoda.
  • Zastupat ćete svoj posao širom svijeta.
  • Dobit ćete nove poslovne partnere.

Povećajte prodaju uz pomoć kvalitetnog prijevoda proizvoda na Vašoj internetskoj stranici. Uz naše kvalitetne usluge prevođenja e-trgovine, Vaši proizvodi će biti lako dostupni svjetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatnu lekturu i korekturu teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Pročitajte naše blogove o prevodu internet stranice e-trgovine:

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda