Voice over na italijanskom jeziku

Voice over je produkcijska tehnika u kojoj se glas osobe snima se za upotrebu van scene. Iako je voice over najčešće korišten kada su u pitanju filmovi i televizija, može se koristiti i za igre, videozapise, crtiće, oglase, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio djelu.

Ako ste dospjeli ovdje, sigurno tražite najbolje online voice over usluge na italijanskom jeziku. Pronašli ste pravo mjesto. Radimo sa izvornim govornicima italijanskog jezika kako bismo osigurali da publika širom svijeta može iskusiti vaše medije. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, potrudit ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Kako bismo osigurali da dobijete pravi glas za određeni posao, obezbijedili smo vam izbor uzoraka naših italijanskih glasovnih glumaca, tako da možete da odaberete onoga za koga mislite da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate izabrati nas umjesto drugih davaoca voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najpovoljniji izbor zahvaljujući našem globalnom dometu, visokom standardu i multikulturalnom timu. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji rade tamo gde je vaša ciljna publika.

Radeći s potpuno lokalizovanom skriptom, vaš gotov projekat bit će temeljno modificiran za užitak vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke s odgovarajućom visinom glasa, tonom i ritmom. Mi ćemo vam ponuditi svoj rad u željenom formatu, spreman da bude objedinjen vašem projektu.

Fokusirajte se na dostizanje svjetske publike. A mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode tamo.

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda