Prijevod internet stranica pomoću WPML dodatka

WPML je dodatak koji Vam omogućava da lako kreirate i održavate višejezičke WordPress internetske stranice. Uz njegovu pomoć možete bez problema da upravljate prijevodima, objavama i elementima Vaše internetske stranice, kao što su tipke, meniji i obrasci.

U prevodilačkoj agenciji K&J Translations, neprekidno težimo ka novim tehnologijama u oblasti prevođenja. Zbog toga smo se povezali i postali partner WPML-a. To omogućava svim našim kupcima da lako prevode i postave internetsku stranicu sa WPML dodatkom. To znači da više ne morate brinuti o kvalitetnom prevođenju i lekturi internetske stranice na više od 75 različitih jezika. Mi ćemo se pobrinuti za sve!

Sada možete prevesti Vašu WordPress stranicu u samo nekoliko klikova!

Kako?

  1. Preuzmite dodatak WPML sa WPML.org i instalirajte ga na internetsku stranicu WordPress.
  2. Popunite donji obrazac.
  3. Putem e-pošte dobit ćete API token koji će povezati Vašu WordPress internetsku stranicu s našom prevodilačkom agencijom.
  4. Zatim nam pošaljite tekstove koje želite prevesti preko WPML dodatka.
  5. Pripremit ćemo Vam ponudu i nakon potvrde započet ćemo s prijevodom.
  6. Po završetku prijevoda dalje ćemo pregledati tekstove i pomoću WPML dodatka učitati ih na Vašu WordPress internetsku stranicu.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda