Prevođenja blogova

Blog je internetska stranica na kojoj autori objavljuju tekstove, slike i odjeljke, a čitatelji obično imaju mogućnost komentiranja. Karakteristika blogova je njihova jednostavnost upotrebe, koja omogućava čak i korisnicima bez širokog poznavanja rada na računalu da zajedno stvaraju prilikom pisanja. Blogovi mogu biti namijenjeni vijestima i komentarima na određene vijesti ili mogu biti u obliku ličnih blogova. Mogu ih objaviti velika preduzeća, kao i bilo koji pojedinac.

Tipični blog sadrži veliki broj medija kao što su slike, video snimci, linkovi za druge internetske stranice i još mnogo toga. Danas je “bloganje” postalo toliko popularno da se s njim može zaraditi konkretna količina novca. Trenutno mnogi blogeri u Sloveniji na ovaj način zarađuju za život dobivajući najviše od reklama.

Ako želite da Vaši blogovi dostignu više čitatelja, preporučujemo Vam da ih prevedete. Tako ćete ući na inostrano tržište, steći ćete nove čitatelje i potencijalne nove ulagače, koji će Vaše blogove učiniti sve popularnijim i čitanijim.

  • Više čitatelja,
  • više ulagača i samim tim veća zarada,
  • promoviranje Vašeg posla ili proizvoda na stranim tržištima,
  • veća popularnost.

K&J Translations nudi kvalitetne, brze i povoljne prijevode, istovremeno prepoznajući važnost Vaših blogova. Pobrinite se da Vaši blogovi dostignu i više čitatelja na stranim tržištima.

Pored prijevoda blogova, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatnu lekturu i korekturu teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda