Prevođenje bosanskog jezika

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge bosanskog jezika, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u optimalnom roku!

Bosanski jezik je indoevropski jezik i verzija je srpskohrvatskog jezika. Službeni je jezik u Bosni i Hercegovini, a priznati jezik manjina je u Srbiji, Crnoj Gori i sjevernoj Makedoniji. Sastoji se od četiri narječja štokavskog dijalekta. Uticaj istočnjačke kulture na bosanski jezik ostavio je veliki trag, posebno u književnosti.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika

Prijevod na bosanski jezik

Prijevod bosanskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetskih stranica, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i usluge lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda