Prevođenje godišnjih izvještaja

Godišnji izvještaj je vrlo važan dokument nekog preduzeća, jer sveobuhvatno predstavlja prošlo poslovanje i daje prognoze za budućnost. Mnoge kompanije pripremaju godišnja poslovna izvještaja svake godine. Vjerovatno ste i Vi među njima. Mnoge od ovih preduzeća također trebaju prijevod godišnjeg izvještaja nakon njegovog sastavljanja.

Prevođenje godišnjeg izvještaja veoma je dobra investicija u budućnost preduzeća. Pored toga, potencijalni inostrani poslovni partneri ili ulagači rado će pregledati prijevod godišnjeg izvještaja preduzeća. Također, kada se preduzeće želi zadužiti u inostranstvu, zajmodavci novca bit će zainteresirani za godišnji izvještaj. U svakom slučaju, bit će potrebno i za poslovanje preduzeća na inostranim tržištima i za njegovu promociju.

Svjesni smo da je dobro preveden godišnji izvještaj odraz uspješnog preduzeća, te stoga dajemo sve od sebe za svakog klijenta. Omogućujemo kvalitetan i brz prijevod godišnjih izvještaja. Radimo sa odličnim prevodiocima i stručnjacima koji se fokusiraju na oblast računovodstva. Uz njihovu pomoć, Vaš prijevod godišnjeg izvještaja bit će tačan i terminološki relevantan.

Pri prevođenju godišnjih izvještaja posebna pažnja se posvećuje:

  • terminološkoj relevantnosti,
  • preciznosti i tačnosti,
  • kvaliteti i profesionalizmu prezentacije.

Nakon prijevoda teksta, možemo Vam ponuditi dodatni jezički pregled godišnjeg izvještaja od strane naših stručnjaka ili izvornih govornika. Ovo će Vaš izvještaj učiniti još potpunim.

Povjerite prijevod svog godišnjeg izvještaja nama i našim stručnjacima!

Pored prevođenja uputstava za rad, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatna lektura i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda