Prevođenje kineskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s engleskog jezika na kineski ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u optimalnom roku!

Kineski je proglašen silabičkim jezikom koji je dio sino-tibetanskih jezika. Ovaj jezik se smatra najraširenijim maternjim jezikom, jer ga govori 1,3 milijarde ljudi, što je petina ukupnog zemaljskog stanovništva. Jezik je podijeljen na 6 do 12 dijalekata ili jezika, od kojih su najčešći mandarinski, Vu i kantonski. Tipična kineska riječ je jednosložna i ne može se deklinirati i konjugirati, dok su višesložne riječi jednosložne.

Naša Vam agencija nudi:

Prijevod sa bosanskog jezika na kineski

Prijevod s kineskog jezika na bosanski

Prijevod kineskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, opštih uslova, uputstava za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, visokokvaliltetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Samo nas kontaktirajte, recite nam više o projektu i naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda