Voice over na njemačkom jeziku

Voice over je produkcijska tehnika gdje se glas snima za upotrebu van scene. Iako se uglavnom koristi kao referenca za filmove i televiziju, voice over se može takođe koristiti za igre, videozapise, crtiće, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio djelu.

Ako ste dospjeli ovdje, sigurno tražite na internetu najbolje voice over usluge na njemačkom jeziku. Došli ste na pravo mjesto. Sarađujemo sa njemačkim izvornim govornicima kako bi osigurali da vaši mediji budu dostupni ljudima širom svijeta. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, potrudit ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Kako bismo osigurali da dobijete pravi glas za određeni posao, obezbijedili smo vam izbor uzoraka naših njemačkih glasovnih glumaca, tako da možete da odaberete onoga što mislite da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate izabrati nas umjesto drugih davaoca voice over usluga?

Mi smo najpogodnija, najsigurnija i najisplativija opcija zahvaljujući našem globalnom dometu, visokim standardima i multikulturalnom timu. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji rade tamo gdje je vaša ciljana publika.

Radeći s potpuno lokalizovanom skriptom, vaš gotov projekat će biti temeljno modificiran za užitak vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke s odgovarajućom visinom glasa, tonom i ritmom. Mi ćemo vam ponuditi svoj rad u željenom formatu, spreman za uvrštavanje u vaš projekat.

Fokusirajte se na dostizanje svjetske publike. A mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode tamo.

Učitajte datoteku
Besplatna
ponuda